Sunshine Blogger Award #2

I thank my lovely blogger friends ANANYA  (Ananya Studios) and ATUL DEPAK for nominating me for this prestigious award. Readers, please go through these blogs. Ananya’s works are great and Atul writings are marvellous. They truly deserve appreciation.

The Rules :

• Thank the person who nominated you and provide a link back to their blog so others can find them.
• Answer the 11 questions asked by the blogger who nominated you.
• Nominate 11 other bloggers and ask them 11 new questions.
• Notify the nominees about it on one of their own posts.
• List the rules and display the Sunshine Blogger Award logo on your post and/or your blog site.

My Nominees :

  • Soumya Somani
  • Mayur
  • Vrunda
  • rubeenafaisal
  • Archangel White Wolf
  • Hack Lady
  • Pallavi Gupta
  • The Wizard
  • Tory Towns
  • The DPM

Ananya’s Studios’ Questions :


Q1: How is it like to be a blogger? What are your experiences from blogging?
Ans: It really feels great to be a blogger as I am the first one to blog in my family so it feels really different and blogging has exposed me to writers and artists whose works are better than mine which helps me to learn a lot of things.(One of them is you)

Q2: Which quote inspires you to work hard and achieve your goals/dreams?
Ans: The quote from the book ‘The Secret’ motivates me to work hard. The quote is ‘Take the first step in faith. You don’t have to see the whole staircase. Just take the first step.’

Q3: What is the reason behind your blog name? What inspired you to start a blog?
Ans: Actually, Talk Exchange is a blog where everyone is free to share their views so instead of just me talking I thought it would be great if our talks were exchanged. I had attended a Change Your Life workshop in Nashik conducted by Dr.Sneh Desai. His one statement, ‘If you want mobile phones early, vehicles early then take your own responsibility also early. Start doing something unusual which help you earn’ inspired me to start my own blog

Q4: Which place you want to visit/again (if you have been there) and which thing you like the most about that place?
Ans: I have actually never visited London and I really want to be there once. I love every bit of London. I am looking forward to be there for education studying in the ‘London School Of Business’

Q5: How do you manage your work/studies along with blogging?
Ans: My first priority is Talk Exchange, my blog, but I manage my 10th studies also along with it.

Q6: What do you do when you get stressed/bored?
Ans: Music and Sleep are my stress busters.

Q7: Your thoughts/opinions about my blog. Any suggestions?
Ans: Ananya Studios’ works are lovely. Honestly, No Suggestions as I believe that Unless I am not perfect, I am not capable of suggestions. Your blog has it’s own beauty which I totally love.

Q8: Same as mine. Do you write for yourself or for others?
Ans: I write for others because I like to make a difference for someone else and the words in my heart are on my blog. If you just go through my posts, Dear Mom or Wedding Vows, I have expressed all that I feel about my loved ones. So, I do write for others because their happiness makes me happy.

Q9: Thing you like about your blog and why?
Ans: I actually love every bit of my blog but specifically, I love all of those posts which I have written for my loved ones.

Atul Deepak’s Questions :

Q1: Who according to you has been the most influential person in the history of Humankind? And why?
Ans: For me, the most influential person has been Tony Robbins. Of course he is still breathing but he is my motivation. 

Q2: What according to you can make the world free from nuclear-weapons?
Ans: Understanding the fact that every conflict can be resolved by words, the world could be free from nuclear weapons.

Q3: What according to you can solve the hunger and malnutrition problem in the world?
Ans: This is actually a huge problem faced by the world today and I really don’t think I can suggest anything on this issue.

Q4: What according to you can free your society from patriarchy?
Ans: Giving equal importance to women of the house as after all they are reason behind we having healthy, delicious food and they transform a house into a home.

Q5: What according to you is the reason for low number of inter-caste marriages in India?
Ans: The people in India still have orthodox thoughts and the concept of love is not easily accepted in India. So I think that if the Indians become a bit broad minded then maybe we won’t face this issue.

Q6: What according to you is the best solution to the problem of corruption?
Ans: Eradication of the criminal and self centered mindset. 

Q7: Should death penalty be abolished?
Ans: No, If they have the guts to go wild then we too should definitely show them the consequences. 

Q8: What qualities in a person impresses you?
Ans: As I have said this in my previous award too, I firmly believe that every person is different in his own way. I just try to find that beauty, that one unique quality of the person which makes him different from me.

Q9: If UN headquarters were to be shifted, in which city you would want it to be shifted and why?
Ans: It should be shifted to London. Honestly, the only reason behind this is because I love London. No specific reasons.

Q10: What according to you could have possibly averted the partition of India?
Ans: Mutual Understanding.

Q11: What according to you can peacefully unite the whole subcontinent into one nation?
Ans: As said before, Mutual Understanding.

My Questions:

  • How do you describe yourself in one statement?
  • Who has motivated you to Blog?
  • What are your feelings and thoughts about me and Talk Exchange?
  • Who or what is your most favorite?
  • How do you define success?

Thank You All..Thank You Very Much!

With Love,
Neha..
Talk Exchange

Advertisements

41 thoughts on “Sunshine Blogger Award #2

  1. Hey congrats Neha .. nd khoop Chan answers, pratyak veli shikayala milat tuzyakadun navin kahitari… 😄✌ Btw Te Dr. Sneh desai sir amchayakde pan ale hote,l pn navta kela seminar attend tevha.. but me jevha 1st year la asel bahutek .. Dr. Smriti parmaar ma’am cha workshop attend kela hota, so, khoop changla impact zala hota mazya life madhe… Just felt like sharing.. anyway, keep writing buddy 😊✌

    Liked by 1 person

    1. Sneh Sir cha workshop eekda tari attend kar pan..Khup shikyala milta n barach navin navin smjta..He is really great yar..Tyancha ata Feb 2019 madhe nashik la ahe workshop..Maybe I’ll be attending it

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s